fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
Genel

Promova İngilizce Öğrenmenizi Kolaylaştırıyor mu?

Promova İngilizce öğrenme sürecinde sizlere özelleştirilmiş bir plan sunan online platformdur. Bu platform son zamanlarda sosyal medya reklamlarında görür oldum. Bu yüzden, ben de reklamlarından sonra merak ettim. İnternette ve okuyucularım arasında kullananalar var mı diye araştırdım. Böylece, her zamanki gibi platformu birinci ağızdan öğrenebilecektim. Ancak, Promova henüz çok yeni bir platform olduğu için pek fazla kullanıcının dikkatini çekmemiş. Yine de, sizler için Promova İngilizce öğrenmeniz için sizlere neler veriyor? Bu sunduğu hizmetler sizlere ne kadar fayda sağlar birlikte inceleyelim.

Promova İngilizce Öğrenmek için Nasıl Bir Uygulama?

Promova İngilizce öğrenmek için sizlere kişiselleştirilmiş bir yol vurgusu yapıyor. Bunu da özellikle ihtiyacınız olduğu konularda, ihtiyacınız olduğu kadar ders alabilme fırsatı veriyor. Bunun için özellikle birebir derslerinin vurgusunu yapıyor. Açıkçası muadillerinden nasıl bir farklılıkları var bunu kestirmek zor diyebilirim.

Promova İngilizce öğrenirken geleneksel yöntemlerin artık işe yaramadığını söylüyor. Bununla birlikte çevrimiçi derslerinde elbette yeni olmadığını hatırlatıyor. Bununla birlikte özverili bir şekilde ders planını ilerletmenin İngilizce öğrenmenize destek olacağını iletiyor Öğretmen ve öğrenci arasında sıkı bir iletişim ağı kurmanın öğrencinin ilerlemesindeki en önemli basamak olduğuna dikkat çekiyor. Yine de mevcut platformlardan çok fazla farkı olduğunu düşünmüyorum. Bu noktada genel itibariyle fiyat politikalarını karşılaştırmanın doğru yöntem olduğunu düşünüyorum.

Promova Konuşma Kulubü

Promova sitesinde gördüğüm kadarıyla öncelikli olarak online İngilizce derslerine vurgu yapılıyor. Bunun yanı sıra grup dersleri de var. Hatta Promova’da bulunan konuşma kulübü tamamen ücretsiz olarak öğrencilere erişime açıyor. Böylece, eğer Promova üzerinden grup içerisinde konuşma pratiği yapmak isterseniz herhangi bir ödeme yapmanız gerekmez.

Öte yandan, ücretsiz sunduğu özelliklerin yanı sıra İngilizce öğrenmenin disiplinli bir süreç olduğundan bahsediyor. Bu durumda da eğer ki İngilizce seviyenizi ilerletmek isterseniz ödeme yapmalısınız. Böylece düzenli derslere erişebilirsiniz. Kişisel hedeflerinize uygun olarak ders içerikleri elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, yapay zeka destekli öğrenme metodunu deneyebilirsiniz. Tabi tüm bu imkanlar için ödeme planının nasıl olduğunu incelemekte fayda var.

Promova Ücretlerini Paylaşıyorum

Promova İngilizce öğrenmek için farklı farklı eğitim paketleri veriyor. Bu eğitim paketi genel itibariyle aldığınız süreye göre düzenleniyor. Promova’da bir aylık abonelik 29.99$ iken, 12 aylık abonelikteyse 129.99$ yıllık olarak ödüyorsunuz. Bu şekilde aylık planda günlük 0.99$ öderken, 12 aylık plandaysa günlük 0.36$ ödüyorsunuz. Ayrıca, Promova’da geçici süre olduğu söylenilen kampanya süreciyle karşılaşıyoruz. Bu kampanya süreci kullanıcılar için çok daha faydalı görünüyor.

Promova Kampanya Süreci

Promova’da kampanya sürecine baktığımızda sitede bizi bir geri sayım çizgisi bekliyor. Yine de bu kampanya süreci size gösterildiği gibi süreli olmayabilir. Aksine, kampanya süreci zaman zaman uzatılabiliyor. Bunu anlamak için birkaç gün arayla siteye girmenizi tavsiye ediyorum.

Bu kampanya sürecinden bahsedecek olursam, 3 aylık paketi alana 3 aylık daha bedava ders alabilme fırsatı sunuluyor. Toplamda 6 ay olan bu satın alma işleminde ders başına 0.33$ ödüyorsunuz. İlk ay 6 59.99$’lık ödeme yapmış oluyorsunuz.

Promova İngilizce Öğretirken Nasıl Bir Yol İzliyor, Değerlendirdik

Promova İngilizce öğrenmeniz için sizlere tipik bir çevrimiçi eğitim fırsatı veriyor. Bu noktada diğer platformlar arasındaki farklılıkları görmek için Promoıva’yı yakından inceledik. Sizler de özellikle kampanya sürecinde Promova’dan faydalanabilirsiniz. Eğer İngilizce öğrenmek için ekonomik yolları arıyorsanız her türlü platformun kampanya sürecini Taylan Tepe‘nin web sitesinden takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu