fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
Genel

Online İngilizce Platformlarının Black Friday İndirimleri

Black Friday indirimleri, her yıl büyük kapmayanlara ev sahipliği yaparak herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Her sene Kasım ayında meydana gelen Black Friday indirim döneminde birçok insan ihtiyaçlarını uygun fiyatlara gidermenin keyfini çıkarıyor. Elbette bu dev indirim günlerinde müşteriler kadar satıcılar da mutlu oluyor. Çünkü Black Friday indirimleri satın alımların çoğalmasına ve ekonominin canlanmasına yol açıyor. Böylece hem alışveriş yapanlar hem de satıcılar Black Friday indirim dönemini mutlu bir şekilde kapatıyor. Dilimize Kara Cuma indirimleri olarak geçen bu dönemde satın alınan en gerekli şeylerden biri kesinlikle eğitim hizmetleri. Özellikle online İngilizce platformlarının Black Friday indirim günlerinde sunduğu kampanyalar bu kursların yoğun olarak ilgi görmesini sağlıyor. Bu yazıda online İngilizce platformlarının Black Friday indirimleri konusuna değinerek size en avantajlı teklifleri bulacağız. Böylece sizler en yüksek Black Friday indirimi veren online İngilizce kursları hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Ardından ideal online İngilizce platformunu seçip Black Friday indirimlerinde avantajlı fiyatlara satın alabileceksiniz.

Online İngilizce Platformları Ne İşe Yarar?

Online İngilizce platformlarının Black Friday indirimleri konusuna hızlı bir giriş yapmayalım. Önce birlikte bu online İngilizce kurslarına yakından bakalım.

Evden İngilizce öğrenmek isteyenler için online İngilizce kursları kaçırılmaması gereken bir eğitim fırsatı haline geliyor. Özellikle kurs merkezlerine gitmenin zor olduğu pandemi dönemindeki yoğun talep, online İngilizce platformlarının tanınmasını sağladı. Bu vesileyle online İngilizce öğrenmeye başlayanlar, bu kursların pratikliğinden oldukça etkilendi. Böylelikle online İngilizce platformlarının tercih edilme oranları günden güne artış göstermeye başladı. Elbette online İngilizce dersleriyle İngilizce öğrenmek isteyenlerin sayısı arttıkça, online İngilizce kurslarının sayısı da fazlalaşıyor. Sayısı günden güne artan online İngilizce platformları birbirine benzerlik gösterse de aslında bazı noktalarda avantajları ve dezavantajlarıyla birbirlerinden ayrılıyorlar. Farklılık gösterdikleri noktalardan bahsedecek olursak eğitim kaliteleri, fiyatları ve öğretmen kadroları gibi önemli konuları sayabiliriz. Şimdi birlikte online İngilizce platformlarıyla İngilizce öğrenmenin faydalarını inceleyelim.

Online İngilizce Kurslarının Artıları

Yüz yüze İngilizce kurslarının yerini almaya emin adımlarla ilerleyen online İngilizce platformlarına talebin bu kadar çok olmasının elbette bazı sebepleri var. Bu sebeplerden en çok bilineni ise bu İngilizce kurslarının yüz yüze eğitim veren kurumlara göre daha pratik olması. Örneğin online İngilizce kursları ile İngilizce öğrenirken belirli bir yerde bulunmanız gerekmiyor. Yani online İngilizce derslerinize ister evinizden, isterseniz de başka bir mekandan katılmanız mümkün oluyor. Bunun yanında online İngilizce dersleri almak için kendinizin belirlemediği bir programa uymanız da gerekmiyor. Çünkü çoğu online İngilizce kursu kullanıcılarına kendi ders programlarını hazırlama fırsatı sunuyor. Böylece yüz yüze kurumlara gitme şansı olmayan fakat İngilizce öğrenmek isteyenler evden İngilizce derslerine katılma şansı yakalıyor.

Online İngilizce platformları hakkında genel olarak bilgilendiğimize göre sizlere biraz Black Friday indirimlerinden bahsetmek istiyorum. Kara Cuma indirimleri nedir? Black Friday 2024 ne zaman? Black Friday indirimleri neden avantajlı? Tüm bu soruların cevabını birlikte bulalım. Ardından online İngilizce platformlarının Black Friday indirimleri konusunu incelemeye başlayalım.

Black Friday İndirimleri

Online İngilizce Platformlarının Black Friday İndirimleri: En Yüksek Black Friday İndirimi Veren Online İngilizce Kursları Hangileri?

Online İngilizce platformlarının Black Friday indirimlerini incelediğimiz bu yazımızda Black Friday hakkında birkaç önemli noktaya değinmemiz de gerekiyor. Dilimize Kara Cuma olarak geçen Black Friday indirim günlerinin ismi bazı negatif duygular yaratabiliyor. Bunun sebebi ise indirim günü olan Cuma gününün başına siyah/kara gibi bir sıfat alması. Siyah rengi matemin ve karamsar hislerin temsilcisi olduğu için Kara Cuma tamlaması da olumsuz bir his uyandırıyor. Ancak bu sıfatlandırmanın tercih edilmesinin bir sebebi var. Bu büyük indirim günlerinin merkezi olan Amerika’da yine bir Black Friday günü izdiham yaşanması Cuma indirimlerinin negatif bir sıfat almasına sebep olmuş. Yani hayatı olumsuz etkileyecek kadar büyük bir insan ve araç trafiğine sebep olan Black Friday indirimleri Amerikalıların bu güne kara gün demesine nede olmuş.

Black Friday 2024 Ne Zaman?

Her yıl Şükran Günü’nün ertesi günü gerçekleşen Black Friday indirimleri, heyecanla bekleniyor. Tam tarih belirtmemiz gerekirse Black Friday 2024 yılında 29 Kasım Cuma günü olarak karşımıza çıkıyor. Elbette bu dev indirim günleri tek bir günle sınırlı kalmıyor. Yani Kara Cuma 2024 indirimlerinin de tek bir güne değil tüm haftaya yayılacağı tahmin ediliyor. Ancak her marka Black Friday indirimleri tarihleri konusunda kendi programını izlemeyi tercih ediyor. Bu da Black Friday indirim günlerinin Kasım ayının ilk gününden son gününe kadar avantajlı fiyatları ile alışveriş yapanlara mutluluk getirdiği anlamına geliyor.

Online İngilizce Platformlarının Black Friday İndirimleri

Evden İngilizce öğrenme fırsatı sunan online İngilizce kurslarının Black Friday indirimleri merak konusu. Black Friday 2024 indirim günlerinde en popüler online İngilizce platformlarının hangi avantajlı fiyatlarla sizleri karşılayacağını merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Hazırsanız birlikte en çok tercih edilen online İngilizce platformlarının Black Friday 2024 kampanyalarını inceleyelim. Böylece en yüksek Black Friday indirimi veren online İngilizce kurslarını görme şansı elde edelim.

Flalingo %60

FLALİNGO’NUN %60 İNDİRİMİNDEN ŞİMDİ YARARLANIN

Flalingo online İngilizce kursu, Black Friday 2024 indirimleri kapsamında sizlere harika bir indirim oranı sağlıyor. 1 Kasım 2024 itibari ile Black Friday 2024 kampanyasını kullanıcılarına sunan Flalingo, %60 indirimle birinci sıraya yerleşiyor. Flalingo, online İngilizce platformlarının Black Friday indirimlerine göz attığımız bu yazıda en yüksek yüzdeye sahip indirimi veren online İngilizce kursu olarak karşımıza çıkıyor. Black Friday 2024 kampanyası dahilinde sizleri %60 indirimle buluşturan Flalingo’nun kupon kodu ise BF60. Flalingo online İngilizce kursu ile uygun fiyatlara evden İngilizce öğrenmek için 1 Kasım itibariyle BF60 kupon kodunu kullanmayı unutmayın.

Preply %50

Preply online İngilizce kursu da, online İngilizce dersleri almak için en çok tercih edilen platformlarından. Bu online İngilizce kursunun Black Friday 2024 indirimlerine göz attığımızda %50 gibi bir oranda indirim yaptıklarını görüyoruz. Platformda yer alan İngilizce öğretmenlerinden online İngilizce dersi alabildiğiniz Preply, Kara Cuma indirimleri konusunda Flalingo kadar cömert davranmıyor. Preply’nin Kara Cuma 2024 indirimini kullanıcılarıyla hangi tarihte buluşturacağı ise henüz belli değil.

Cambly %40

Reklamlarıyla adını duyurmayı başaran Cambly, online İngilizce platformu dendiğinde akla ilk gelenlerden biri olmayı başarıyor. Online İngilizce platformlarının Black Friday indirimlerini yüzdesel olarak sıraladığımızda Cambly, Flalingo ve Preply’den sonra geliyor. Yani Cambly 3. sırada karşımıza çıkıyor. Peki Cambly Black Friday 2024 indirimleri kapsamında yüzde kaç indirim sağlıyor? Bu yıl Cambly Kara Cuma indirim günleri için %40 oranında indirim veriyor. Reklam stratejileriyle hızla büyüme gösteren Cambly’nin Black Friday indirimleri konusunda eli sıkı davrandığını söylemeden geçemeyeğiz.

Italki %35

Online İngilizce platformlarının Black Friday indirimlerini sıraladığımız listemizde şimdiki konuğumuz ise Italki. Italki online İngilizce kursu da Kara Cuma indirimleri ile kullanıcılarına avantajlı bir fiyat sunmayı hedefliyor. Ancak Italki’nin Black Friday indirimleri kapsamında sunduğu %35 indirim yüzdesi bunu sağlayabilir mi, emin değiliz.

LiveXP %35

LiveXP online İngilizce platformu da Black Friday 2024 indirimleri kapsamında Italki ile aynı oranda indirim sunmayı tercih ediyor. Yani LiveXP’nin Kara Cuma indirimi %35 olarak karşımıza çıkıyor. Böylece LiveXP online İngilizce platformlarının Black Friday indirimlerini kıyasladığımız bu listede 5. sıraya yerleşiyor.

Konuşarak Öğren %20

Konuşarak Öğren online İngilizce kursunun Black Friday kapsamında sağladığı indirim ise bu platformun son sırada yer almasına neden oluyor. Kara Cuma 2024 kampanyası olarak %20 indirim oranı belirleyen Konuşarak Öğren, rakiplerinin gerisinde kalıyor. Özellikle listenin başında yer alan Flalingo’nun %60 indirim yüzdesinin yanında Konuşarak Öğren platformunun %20 indirimi oldukça yetersiz kalıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu