fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
Genel

Novakid 2024 Black Friday İndirimi: Çocuklar için İngilizce Eğitimi Fırsatı!

Novakid 2024 Black Friday indirimi kapsamında ailelere ne gibi tekliflerle geliyor? İşte bu sorunun cevabını bu yazıda birlikte inceleyeceğiz. Hepimizin aşina olduğu Black Friday indirimlerinin gerçekleştiği dönem, birçok sektörde büyük kampanyalara ev sahipliği yapıyor. Bu sektörlerin arasından en önemli olanlardan bir tanesi de eğitim hizmetleri. Elbette eğitim dendiğinde aklımıza ilk önce çocukların eğitimi geliyor. Novakid çocuklar için online İngilizce kursu, çocukların eğitim ihtiyacını karşılayan platformlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Çocuklara evden İngilizce eğitimi vermeyi hedefleyen Novakid, Kara Cuma indirimleri kapsamında velilere avantajlı teklifler sunuyor. Ancak Novakids Black Friday indirimi konusuna hızlı bir giriş yapmadan önce, çocuklar için online İngilizce öğreten bu kursu birlikte yakından tanıyalım.

Novakid Nasıl Çalışıyor?

Novakid çocuklar için online İngilizce kursu, 4-17 yaş aralığındaki çocuklara İngilizce dersleriyle İngilizce öğretmeyi amaçlıyor. Bu platform çocukların derslerde İngilizce konuşmasını sağlamaya çalışıyor. Yani Novakid’in online İngilizce derslerinde hem eğitmenler hem de çocuklar sadece İngilizce konuşarak iletişim kuruyor. Bu çocuklar için İngilizce kursunda dersler yaklaşık 40 dakika sürüyor. Novakid eğitmenleri dersin ilk 5 dakikası öğrenciyi derse hazırlıyor. Ardından 25 dakika gibi bir süre boyunca konu anlatımı ve İngilizce konuşma pratiği yapılıyor. Çocuklar için online İngilizce derslerinin son 10 dakikasıysa öğrenilen bilgileri pekiştirecek etkinlikler ve oyunlarla geçiyor.

Farklı Yaş Grupları için Programlar

Çocuklara İngilizce öğreten Novakid, sunduğu online İngilizce eğitimini farklı yaşlardaki çocuklara uygun şekilde kategorize ediyor. Novakid İngilizce ders programlarını 4-5 yaş, 6-7 yaş, 8-9 yaş, 10-11yaş ve 11-12 yaş olacak şekilde 5 gruba ayırıyor.

4-5 Yaş Grubu için İngilizce Dersleri

Novakid online İngilizce kursu 4-5 yaş aralığındaki çocuklara sunduğu İngilizce eğitimini 0. seviye olarak tanımlıyor. Bu seviyede çocuklar öncelikle İngiliz alfabesini öğreniyor. Ardından İngilizce 10’a kadar sayma pratikleri yapıyor. Daha sonra renkler gibi basit ve çocuklar için ilgi çekici konularda İngilizce kelimeler veriliyor. Yani bu seviyede Novakid çocukların en temel İngilizce sözcükleri anlamasını ve söyleyebilmesini hedefliyor.

6-7 Yaş Grubu için İngilizce Dersleri

Çocuklar için online İngilizce eğitimin 1. seviyesi olarak adlandırılan 6-7 yaş grubu ders programı, 4-5 yaş programından biraz daha yoğun olarak geçiyor. Bu seviyede artık çocuklar temel gramer yapılarını öğrenmeye başlıyor. Elbette daha fazla İngilizce kelime ezberi yapıyorlar. Ardından İngilizce okuma pratikleri yaparak hız kazanıyorlar.

8-9 Yaş Grubu için İngilizce Dersleri

Novakid 2024 Black Friday İndirimi: Çocuklar için İngilizce Eğitimi Fırsatı!

Novakid online İngilizce kursunda 8-9 yaş grubundaki çocuklar için tasarlanmış eğitim programı ise 2. seviye olarak geçiyor. Bu seviyede yer alan çocuklar için online İngilizce derslerinde İngilizce 100’e kadar olan sayılar öğreniliyor. Ayrıca çocuklar artık eğitmenleriyle karmaşık olmayan diyaloglar kurabiliyor. Böylece İngilizce konuşma konusunda kendilerine güvenleri artıyor. Bunun yanında 2. seviyede çocukların karşılaştığı İngilizce dinleme ve konuşma sınavlarına hazırlık eğitimi de sağlanıyor.

10-11 Yaş Grubu için İngilizce Dersleri

10-11 yaş aralığında yer alan çocuklar için Novakid 3. seviye İngilizce programını hazırlıyor. Bu seviyede çocuklar ileri seviye İngilizce gramer kurallarını öğrenmeye başlıyor. Ayrıca artık okulda da İngilizce eğitimi almayan başlayan 10-11 yaş grubundaki çocuklar okul bilgilerini de pekiştirebiliyor. Yani Novakid 3. seviye İngilizce programında yer alan derslerde çocukların okuldaki İngilizce derslerinde başarılı olmasına katkı sağlanıyor.

11-12 Yaş Grubu için İngilizce Dersleri

Novakid çocuklar için online İngilizce kursunun belirlediği son program ise 4. seviye olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviye Novakid tarafından 11-12 yaş çocuklar baz alınarak tasarlanıyor. Birçok gramer yapısını ve sayısız İngilizce kelime öğrenmiş olan çocuklar bu seviyede bilgilerini kullanmaya başlıyorlar. Dört temel dil becerilerini geliştirmek için alıştırma yapabiliyorlar. Yani 4. seviyede çocuklar okuma, dinleme, yazma ve konuşma pratiği yaparak İngilizce konusunda kendilerini bir adım daha ileri taşıyorlar.

Novakid Öğretmen Seçimi

Çocuklarınız için online İngilizce kursu olarak Novakid’i tercih ettiğinizde öğretmen seçiminin de size ait olduğunu unutmamalısınız. Yani Novakid giriş yaptıktan sonra sizleri öğretmen seçimi yapacağınız sayfaya yönlendiriyor. Bu sayfada belirli filtreler görüyorsunuz. Örneğin İngilizce aksanı tercihi, İngilizce seviyesi ve cinsiyeti gibi özellikler arasından tercihlerini seçebiliyorsunuz. Bu işlemin sonucunda Novakid sizlere filtrelediğiniz kriterlere uygun bir öğretmen listesi sunuyor. Sayıca fazla olan bu öğretmenlerin arasından çocuğunuz için en uygun olduğunu düşündüğünüz eğitmeni seçerek deneme dersi için randevu oluşturabiliyorsunuz.

Black Friday İndirimleri Hakkında

Novakid çocuklar için İngilizce platformu hakkında önemli bilgiler edindikten sonra yazımızın asıl konusu olan Black Friday indirimleri konusuna giriş yapalım. Black Friday, yani Kara Cuma indirimleri, yıl sonu indirimlerinin başlangıcı olarak kabul ediliyor. Kasım ayı ile birlikte ayak sesleri duyulmaya başlayan Black Friday indirim günleri birçok ülkede heyecanla bekleniyor. Bu heyecanın nedeni ise insanların Black Friday sayesinde sahip olmak istedikleri birçok şeyi indirimli fiyatlara alabilmesi diyebiliriz. Yani Kara Cuma indirimleri herkesin uzun süredir satın almak istediği fakat pahalı bulduğu ürünlere ve hizmetlere kavuşmasını sağlıyor.

Novakid 2024 Black Friday İndirimi: Çocuklar için İngilizce Eğitimi Fırsatı!
Online İngilizce Kurslarının 2024 Kara Cuma İndirimlerini Karşılaştırdığımız Yazıya Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz!

Ayrıca Black Friday indirimleri markaları ve ürünleri detaylıca karşılaştırarak satın almanıza da yardımcı oluyor. Çünkü bu indirim döneminde tıpkı bu ve diğer Black Friday temalı yazılarımız gibi çeşitli değerlendirmelerle karşılaşabiliyorsunuz. Bu ürün ve marka değerlendirmeleri sizlerin daha doğru kararlar vererek makul bir alışveriş yapmanıza olanak tanıyor. Böylece Kara Cuma 2024 indirimlerini en iyi şekilde faydalanabiliyor ve ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlar ödeyerek giderebiliyorsunuz.

Novakid 2024 Black Friday İndirimi Detayları

Novakid 2024 Kara Cuma indirimleri konusunu ele aldığımız bu yazının en önemli noktasına ulaşıyoruz. Çocuklar için İngilizce eğitimi sağlayan Novakid Black Friday indirimi olarak ailelere %25 indirim veriyor. Yani Kasım ayında devreye giren Black Friday indirimleri Novakid İngilizce kursunun fiyatlarında da kendisini gösteriyor. Tam tarihi henüz belli olmayan Novakid Kara Cuma indirimleri fırsatını kaçırmamak için 2024 Kasım ayı boyunca dikkatli olmayı unutmayın. Böylece çocuklarınız için İngilizce eğitimini Novakid Black Friday indirimleri kapsamında %25 oranında bir indirimle satın alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu