fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
Çocuklar için İngilizceFlalingoGenel

Çocuklar İçin İngilizce Yaz Kampı Hakkında Merak Edilenler

Çocuklar için İngilizce yaz kampı arayan ebeveynlerin telaşı artıyor. Hele de en iyisini arıyorsa… Özellikle, bu yaz çocuklarının İngilizce öğrenmesini isteyen veliler kaygılı. Eğer siz de, “Çocuğum için en faydalı İngilizce yaz kampı nasıl olmalı?” diye soruyorsanız, bu metin sizlere yardımcı olacaktır. Ben de bir baba olarak, çocuğumun menfaati doğrultusunda kararlar almaya özen gösteririm. Bu yüzden, her yaz tatilinde onun vaktini hem verimli hem de dinlenerek geçirdiği planlar hazırlarım. Bu kez, sizlerle de paylaşmak istedim. Bu yüzden, artık endişelenmenize gerek yok. Siz kendinizi sakin sulara bırakın ve çocuğunuzun bu yazı en eğitici şekilde geçirmesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmeyi bana bırakın.

Çocuklar Yaz Tatilinde Hangi Kampa Katılmalı?

Öncelikli tavsiyem, her zamanki gibi dil eğitimine özen göstermeniz olacaktır. Bunun için sizlere bazı alternatifler sunacağım. Ardından, onunla keyifli vakitler geçireceğiniz alternatif etkinlerden bahsedeceğim. Böylece, bu yaz hem çocuğunuz hem de sizin için tatlı anılar ile hatırlansın.

Çocuklar İçin İngilizce Yaz Kampı Sıkıcı mı?

Çocuklar için her yerden duyduğunuz çeşitli yaz okullarından, ben de haberdarım. Elbette, bu yaz okullarının sizlerin işini kolaylaştırdığı çok bariz. Ancak, geleceğin yıldızları olan çocuklarınızın hatırında yaz tatilleri, okula devam ettikleri ve dinlenmedikleri bir kaç ay olarak kalmamalı. Özellikle, bilinçli ebeveynlerin çocukları için, bu boş günlerin kıymeti gelecek günlerde kendini belli eder. Bu yüzden, yaz okullarında ve yine akranları ile masa başında bir yaz tatili geçirmek yerine, onun hem eğlenmesini hem öğrenmesini sağlayacak alternatif planlarda karar kılmalısınız.

Yaz tatilinde okul dönemindeki dersleri ile uğraşmak ve ödevleri ile boğuşmak, çocukları bıktırır. Bunun yerine, erken yaşta oyunlarla eğlenerek öğrenecekleri İngilizce eğitimini bir düşünün! Bu dil eğitimine katılmaları, gelecek yıllarda işini oldukça kolaylaştıracaktır. Ancak, hemen İngilizce yaz okuluna gitmeli diye düşünmeyin. Çocuklarınız için yaz tatilleri tatil olarak kalmalı, bu ilk prensibiniz olsun. Bu yüzden onu disiplini bir ortamdan uzak tutup eğlenerek öğrenebileceği alternatif yollar ile tanıştırın “İyi dedin Hoca ama neresi?” diye soruyorsanız, devam edelim!

Çocuklar için Online İngilizce Yaz Kampı Veren Kurslar

Çocuklar için online İngilizce kursları, çocuklara yaz tatilinde yeni bir dil öğrenmelerini sağlar. Aynı zamanda, yetişkinlerin yaz planı oluşturmalarına engel olmaz. Online İngilizce platformlar, yaz kampına gidecek çocuklar için en makul alternatif bence. Çünkü, kitapla, defterle uğraşmadan ya da yorucu ders anlatımlarına maruz kalmadan çocuklar İngilizce öğrenebilecek. Hem de konuşarak öğrendikleri için eğlencelerinden ve oyun zamanlarından bir şey kaybetmeyecekler. Üstelik, online eğitimin en güzel yanı zamanda ve mekanda esnekliğe sahip olmanız sizin ve çocuğunuzun yaz tatilini istediğiniz gibi planlayabilmenize olanak sağlayacaktır. 

Örneğin, mesai saatlerinden sonra onunla zaman geçirecek kadar enerjik hissetmediğiniz zamanlarda online ders saatlerini ayarlayabilirsiniz. Böylece, siz ona eşlik edip dinlenirken çocuğunuz da İngilizce öğreniyor olabilir. Bunun gibi esnek zaman algısı yaz tatili planlarınızı kolaylaştıracaktır. 

Online İngilizce Yaz Okulu Çocuklar için Avantajları

Online İngilizce öğrenmenin çocukların İngilizce konuşma becerilerini doğrudan etkiler. Bu yüzden, konuşarak İngilizce öğrenmeleri onlara özgüven aşılar. Çünkü, eğlenerek öğrendikleri için gelecekte kendilerini ifade ederken bir tedirginlik yaşamazlar. İşte bu yüzden, vakit kaybetmeyin ve çocuğunuz bu yaz online olarak İngilizce öğrenmeye başlasın. Hala kafanızda soru işaretleri varsa eğer, ben sizlere online İngilizce fırsatlarından yararlanan çocukların kişisel gelişimindeki öneminden bahsetmek isterim. Ayrıca, doğru online İngilizce platformuna karar vermek için sitede bulunan yazıma bakabilirsiniz.

Çocuklar Tatil Dönemlerini Planlı Geçirmeyi Öğrenir

Çocukların tatil dönemlerini kendilerinin planlamasını öğretmek için, onları doğrudan bir yaz kampına göndermek efektif olmayacaktır. Bunun yerine, kendi zamanlamalarını planlamasına izin vermelisiniz. Örneğin, bir sonraki gün için online dersinin saatini planlamayı, dersine girmeyi ve ders tekrarlarını yapmayı öğrenirler. Burada sistemin online olması onlara bir özgürlük alanı sağlar. Üstünde okulun baskısını hissetmeden, kendi istedikleri gibi ders ayarlamak, disiplini olmayı öğretir. Sizin gibi bir otorite olmadan, online eğitim fırsatlarından yararlanarak İngilizce alıştırmalar yapar. Dolayısıyla özgüveni gelişir.

Çocuklar, Online İngilizce Kampları ile Farklı Kültürler ile Tanışır

Çocuklar, online İngilizce ile yabancı öğretmenler ile tanışıp yeni kültürleri tanıma fırsatı yakalarlar. Bu noktada, siz ebeveynlerin ekonomik olarak yurt dışı seyahatleri planlama şansı olmayabilir. Ya da yaz tatili boyunca çalışmaya devam edecekseniz eğer, online İngilizce kursları imdadınıza yetişiyor. 

Tam meraklı oldukları yaşlarda, onları kendi çevrenizdeki insanlar ile sınırlı bırakmayın. Gelecekte, farklı kültürler ile tanışmanın ekmeğini oldukça yiyeceklerinden emin olabilirsiniz. Üstelik, kültürel açıdan çeşitliliği sizlere online platformların sağladığı gibi hiçbir yer sağlayamaz. 

Çocuklar için Yaz Tatillerinde Faydalanacakları Online İngilizce Platformu Önerileri

Çocuklar için yaz tatillerinde online İngilizce platformlarının faydalarından bahsettik. Şimdi, siz ebeveynlerin yaz tatilinin hazır başındayken ne yapacağınıza karar vermek kaldı. Çocuğunuzun yaz kampı için online bir platform önerdiğim anda, benim görevim bitmiştir diye düşünüyorum. Yaz dönemi için çocuklara özel planlarının olup olmadığına dair uygulamaları kıyasladım. Ayrıca, yaz kampanyalarına dair bir tarama yaptım, mevcut uygulamalar arasında. Sonuçta dikkatimi bir platform çekti, Flalingo. Bu uygulamanın yaz süreci için sizin çocuklarınıza yönelik doğru tercih olacağını düşündüm. Çünkü, Flalingo Kids, esnek zaman ilkesi ile çocuklarınıza özel yaz kampı sunuyor.

Flalingo Kids ile 2024 Çocuklar için Online İngilizce Yaz Kampı Başlıyor!

Flalingo Kids’te, karşılaştığım 2024 İngilizce kampı çocuklarınız için pek çok özellik sunuyor. Bu yüzden çocuklarınız için yaz tatilinde, online İngilizce ile ders almalarını istorsanız bir göz atın. Bu fırsatlar arasında, farklı ülkelerden öğretmen tercihleri ile tıpkı umduğumuz gibi çocuklarınız kendilerine vizyon katabilecek. Üstelik, esnek zaman ve rezervasyon önceliği mevcut. Bu yüzden, birlikte plan yapma ve disiplinli olma sürecini kontrol altına alacasınız.

Ayrıca, benim çok önemli olarak gördüğüm noktalardan birisi, 7/24 eğitim danışmanlarına ulaşabilmeniz. Çünkü; yaz tatili plansız seyahatler, davetsiz misafirler, hoş sohbetlerden dolayı zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız vakitlerle doludur. Eğer ani bir ders kaydırma talebi isterseniz her an iletişime geçebileceğiniz yetkili birisini bulabiliyorsunuz. Haliyle, çocuğunuz dersleri kaçırmamış oluyor. Bu durum ise siz ebeveynlerin parasını, garanti altına almak demektir. Flalingo Kids ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, sitede yer alan detaylı incelemeye göz atabilirsiniz.

Flalingo Kids Yaz Kampı İndirim Kodu

Tam da bu noktada sizlere iletmek istediği bir haber var. Sizler için Flalingo’nun yaz kampında faydalanabileceğiniz bir indirim kuponum var desem? Evet, yanlış duymadınız. Taylan Tepe okurları için bu yazıyı derlemek istedim. Bu yüzden araştırmalar yaparken, Flalingo’nun sayfasında gezinirken bir yaz kampı indirim kuponu ile karşılaştım. Flalingo Kids ailesi, sınırlı sayıda olmak kaydı ile sizlere  KAMP24 indirim kodunu sunuyor. Siz, ebeveynler acele edin! Hem yaz bitmeden hem de Flalingo’nun kuponu tükenmeden çocuklarınız için online İngilizce yaz kampını başlatın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu