fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
GenelOnline İngilizcePlatformlar

Superprof ile İngilizce Öğrenmek Kolay mı?

Superprof ile İngilizce öğrenmek için nelerden faydalanabileğinizi bu içerikte sizler için araştırıyoruz! İlk olarak, Bugünkü konuğumuz Superprof uygulamasının dil öğrenme sürecini kolaylaştırmak için ne gibi yöntemler kullandığını sizler için açıklayacağım. Sonrasında, elbette Superprof uygulamasında yer alan İngilizce öğretmenleri, onların donanımlı olup olmadığı hakkında da bilgilendirme yapacağım. Ardından, Superprof ile İngilizce öğrenmek isteyenleri nasıl bir ödeme planı bekliyor, sizlere bu konuda eriştiğim bilgileri de ileteceğim. Böylece, İngilizce öğrenmek isteyenler için Superprof ne kolaylıklar, ne faydalar sağlıyor sorusuna cevap verebilirsiniz.

Superprof İngilizce için Sizlere Neler Sunuyor?

Superprof ile İngilizce öğrenme yöntemi, diğer online İngilizce öğrenme platformlarından biraz daha farklı. Superprof’a ilk adımınızı atmak için öncelikle uygulamayı indirebilirsiniz. Ya da web sitesi üzerinden Superprof giriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kolay ve anlaşılır bir ara yüzü sayesinde, spesifik olarak Superprof’ta İngilizce öğretmenlerini seçebilirsiniz. Böylece, diğer alan öğretmenleri arasında bir karmaşa yaşamazsınız. Ancak, bu kolaylaşmış arama motoru her türlü sorunu çözmüyor. Elbette, online ya da yüz yüze İngilizce öğretecek olacak öğretmenlerin ayrımını görebiliyorsunuz. Aslında, Superprof sadece herhangi bir konuda öğretmen arayışında olan öğrencilere, bu belirli alanlar için öğretmenleri sıralıyor. Kısacası, özel İngilizce dersleri arayanlara Superprof eğitmen sağlama konusunda kolaylık tanıyor.

Superprof Ekibi ve Hikayesi

Superprof web sitesine tıkladığınızda, sempatik bir ekip fotoğrafıyla karşılaşıyorsunuz. Yönetim ekibinin Paris’te olduğu bilgisine ulaşıyoruz. Bu noktada, farklı farklı ülkelerden yönetim kadrosunda insanları görmek, sorunlara global anlamda çözümler sunabilirler. Ancak, bireysel olarak bir sorun yaşadığınızda ekibin bunu ne kadar hızlı çözebileceği bir stres sebebi olabilir. Öte yandan, Superporf’un kendilerini anlattıkları tatlı bir hikayeleri de var. Superporf ekibi kendi başarılarını yıllar içinde sizlerle paylamış. Böylece, ekibin şeffaf olması, Superprof ekibi ile işlerinizi kolaylaştıracaktır. Bu durum, sizde İngilizce öğrenirken samimi bir ekip olduğu beklentisi doğuracaktır. Ancak, Superprof ile İngilizce öğrenmenin kolay olması gerektiği kadar sistematik olması da gerekir. Bu noktada kayıt sonrası, sadece öğretmeniniz ile bir düzen kurmanız gerektiği için kendi programınızı kendiniz yapmak gerekecektir.

Superprof İngilizce Öğretmenleri

Superprof İngilizce öğretmenleri için genel hatlarıyla bir tanım yapamayız. Bunun sebebi, her türlü isteğe göre birkaç öğretmenin profilini sunuyor olması. Superprof ile İngilizce öğrenirken, sizin web sitesine girdiğinizde kendi seviyenizi biliyor olmanız gerekir. Ayrıca, konuşma pratiği yapmak istiyorsanız bu konuda bir öğretmen tercih etmeniz gerekecektir. Öte yandan; okuma, yazma  ve kelime eksiklerini tamamlamak için nasıl alıştırmalar yapmanız gerektiğini Superprof ile İngilizce öğretmenleriniz ile karar vermelisiniz. 

Superprof İngilizce öğretmenlerinin oluşturduğu profiller ile karar vermeniz daha da kolaylaşıyor. Çünkü, profillerinde öğretmenlerin kendi yeterliliklerine, aldıkları eğitim belgelerine ve fiyat bilgisine ulaşabiliyorsunuz. Böylece kendinize ne uygun olduğunu düşündüğünüz öğretmene karar vermek için biraz zaman harcadıktan sonra, doğru öğretmeni bulma ihtimaliniz bir hayli yüksek.

Superprof ile İngilizce Öğrenme Yöntemleri

Superprof ile İngilizce öğrenmek için sizlere uygun olan öğretmeni seçerek eğitime başlamak, ilk adım olacaktır. Bunun için Superprof giriş adımını gerçekleştirdikten sonra, “İngilizce” araması yapabilirsiniz. Böylece, seçenekler arasında vakit kaybetmezsiniz. Ayrıca, Superprof ile İngilizce için sizlere “online, yüz yüze, cevaplama süresi, ücret” gibi başlıklar altında da bir listeleme yapmanızı sağlıyor. Örneğin, hangi seviyede olduğunuzu biliyorsanız buna uygun bir listeleme ile sizin için en faydalı olacak İngilizce öğretmenine ulaşmış olursunuz.

Superprof ile İngilizce Özel Ders Fiyatlaları 

Superprof ile İngilizce öğrenmek isteyenler daha çok özel ders hizmeti içerisinde yer alır. Bu yüzden, Superprof fiyatlandırması tek bir rakama bağlı kalmaz. Bunun yerine farklı öğretmenlerin sunduğu farklı paketler ile satın alma gerçekleşebilir. Buna bağlı olarak, ücrete göre sıralama yapabilir ve bu doğrultuda karar verebilirsiniz. Ayrıca, öğretmenlerin ders verdiği öğrenci sayıları ve haklarında yapılan yorumlar da sizlere yardımcı olacaktır. Karar vermeden önce, ücretsiz ders imkanı sunan öğretmenlerin derslerine de girebilirsiniz. Bu noktada karar vermeniz için sizlere oldukça faydası dokunacaktır. Yazıda sizlere örnek olarak iki öğretmenin kendi profillerinde paylaştıkları fiyat listesini vereceğim. Böylece, genel olarak Superprof’un fiyat politikasını anlayabilirsiniz.

X Öğretmenin Superprof Profilindeki Ders Listesi

X Öğretmen Özel Ders Fiyat Listesi

Y Öğretmenin Superprof Profilindeki Ders Listesi

Y Öğretmen Özel Ders Fiyat Listesi

Superprof ile İngilizce Öğrenmek İsteyenler için Kullanıcı Yorumları

Superprof İngilizce öğretmenleri, derslerini değerlendirmesi için öğrenci yorumlarına güveniyor. Yine öğretmenlerin profilinden doğrudan ulaşabileceğiniz kullanıcı yorumları sizlere öğretmenin ders işleme becerisi ile ilgili bilgi sunmuş oluyor. Profilde, Superprof İngilizce öğretmenleri için yapılan yorumlardan, İngilizce için hangi yaş aralığında ağırlıklı ders işlediğine kadar pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Böylece, İngilizce öğrenmek için kullanıcı yorumlarında fark ettiğiniz noktalar sizler için de önemliyse o öğretmen ile ücretsiz ders seçebilirsiniz. Ardından, öğretmen ile memnun kaldığınız noktada satın alma işlemini gerçekleştirir ve İngilizce öğrenmeye başlarsınız. Ancak, Superprof uygulamasıyla İngilizce öğrenmek hakkında internet üzerinden de arama yaptığınızda farklı forumlardan da yorumlara bakabilirsiniz. Bu şekilde uygulamanın kullanımı ve işlevselliği hakkında da objektif bakış açılarını değerlendirebilirsiniz.

Superprof ile Diğer Uygulamalar Arasındaki Farklılıklar

Superprof uygulamasını bu noktaya kadar sizlere anlatmaya çalıştım. Biraz da İngilizce öğrenimi için Superprof ve diğer uygulamalar noktasındaki farklılıklardan bahsetmek isterim. Böylece, İngilizce öğrenme sürecine girmeden önce kafanızdaki fikirler netleşsin. Ani bir karar ile yanlış bir yatırım yapmayın. Superprof’un çalışma yöntemine baktığımızda özel ders seçenekleri ile karşılaşıyoruz. Ancak, son dönemlerde sıkça karşılaştığınız online platformlarda bu özelliğe zaten sahip olduğunuzu unutmamak gerek. Superprof’un aksine diğer uygulamalarda ders materyalleri, seviye tespit sınavı ya da eğitim sertifikası aldığınız pek çok platform mevcut. Bu yüzden, kararınızı bunları göz önünde bulundurarak verin. Ayrıca, fiyatların oranına bakmak karar vermeniz açısından da elbette faydalı olacaktır. Bu bilgiler ile karar verebilmeniz için diğer platformlardan kısaca anlattığım yazıya bakabilirsiniz. Öte yandan, Superprof’u, online İngilizce platformlarından birisi olan Flalingo’dan bahsederek de sizlere yardımcı olabilirim.

Flalingo sizlere, daha fazla öğretmen seçeneği sunuyor. Hem de verdiğiniz ücret karşısında her ders için farklı öğretmen de seçebiliyorsunuz. Superprof’taki gibi bir öğretmen ile paket almak zorunda değilsiniz. Bunun gibi ayırıcı özellikler, İngilizce öğrenirken sizlere yardımcı olacaktır.

İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Bir Alternatif Online Platform: Flalingo

Superprof uygulamasıyla İngilizce öğrenmek isteyenler olarak, bu noktaya kadar geldiyseniz eğer kafanızda sorular olduğunu biliyorum. Bu soruların olması çok normal. Kendinizi geliştirmek için İngilizce öğrenmek istiyorsunuz ve doğru yere yatırım yapmak istiyorsunuz. Bu yüzden, İngilizce öğrenmek için daha kapsamlı bir platforma da bakmanız gerekir. Flalingo fiyatlarına dahil olan diğer avantajlar, eğitim sürecinde daha başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bu yüzden, Flalingo’yu anlattığım yazıya da atmanızı tavsiye ederim. Öte yadan doğrudan, flalingo.com sitesini inceleyebilirsiniz. Böylece, İngilizce öğrenmek için hangi platformdan faydalanacağınızdan emin olursunuz. Şimdide, derslerinizde verimlilik dilerim. Doğru tercih ile İngilizce öğrenmeniz kolaylaşacaktır.

2024’te En İyi Online İngilizce Platformları

Öğrencilerin Yorumlarına Göre Sıralandı

9.8
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • Yapay zeka destekli FLAI ile ders sonu analiz
  • Profesyonel Oxford Üniversitesi materyalleri
  • Müşteri hizmetlerinin izinsiz iletişime geçmesi
8.5
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir ve grup İngilizce dersleri
  • Konulara göre İngilizce materyal desteği
  • Aynı öğretmeni bulamama sorunu
  • Fiyata göre daha az ders hakkı
8.2
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • İngilizce derslerin yanında Almanca, İspanyolca dersleri
  • Derse katılmayan öğretmenlerin denetlenmemesi
  • Diğer platformlara kıyasla yüksek fiyatlandırma

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu