fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
FlalingoGenelOnline İngilizcePlatformlar

İngilizce LWS Ekşi Sözlük Yorumları Ve Platforma Dair Gerçekler

İngilizce LWS (Learn, Watch, Speak) online İngilizce eğitimi veren platformlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Diğer İngilizce öğrenme platformlarına kıyasla adı daha az duyulsa da Ekşi Sözlük yazarları bu uygulamayı da tecrübe etmişler. Sonrasında ise tabii ki deneyimlerini Ekşi Sözlük üzerinden bizlere aktarmışlar. Günümüzde bir konu hakkında başkalarının tecrübelerinden faydalanmanın en pratik yollarından biri de o konuyu Ekşi Sözlük’te aratmak. Biz de bu yazıda onların tecrübelerini paylaşmaları sayesinde İngilizce LWS platformu hakkında fikir sahibi olacağız. Hazırsanız haydi başlayalım!

İngilizce LWS Kısaca Nedir?

Daha öncesinde bir İnstagram hesabı aracılığıyla İngilizce eğitimi hizmeti sunan İngilizce LWS yeni yeni büyüyor. Son yıllarda İnstagram hesabının yanında, bir internet sitesi ile dünyanın her yerinden müşterilerine ulaşmayı amaçlıyor. İngilizce LWS, İngilizce öğrenmek isteyen insanlara eğlenceli ve teknolojiyle el ele bir eğitim vaat ediyor. İngilizce LWS platformunda İngilizce derslerin yanında bazı ek materyaller de var. Sunduğu dizi kesitleri ve videolar ile eğlenerek öğrenme fırsatı sağladığını iddia eden İngilizce LWS’in bir de e-book hizmeti var. Bu elektronik kitabın içeriği yine dizilerden oluşuyor. Fakat bu kitap ve videolar İngilizce LWS online İngilizce kursundan eğitim alanlara ücretsiz sunulmuyor. Hem elektronik kitap hem de video paketleri ayrı ayrı, kurumun online ders hizmetlerinden bağımsız olarak satılıyor.

İngilizce LWS online İngilizce kursunun bu tarz İngilizce öğrenmeyi destekleyici öğeler bulundurması avantajlı olsa da kendi öğrencilerine dahi ücretli bir şekilde sunması eğitimciler açısından hiç hoş görünmüyor. Ayrıca İngilizce LWS’in ücretli bir şekilde sattığı elektronik kitapların ve video paketlerinin bu platforma özel içeriklerden oluştuğuna dair şüphelerimiz var. Peki bu şüphelerin kaynağı ne? Ekşi Sözlük yazarlarının bu uygulamayla ilgili deneyimlerini yazdığı yazılar. Şimdi o yorumları inceleyelim!

English LWS Ekşi Sözlük Yorumları

EnglishLWS İngilizce kursunu inceleme kararı aldığımda, en doğru ve tarafsız bilgiye ulaşabilmek için EkşiSözlük’e baktım. Bulabildiğim 3 adet yorumdan hiçbirinin olumlu olmadığını görünce İngilizce LWS kursu beni hayal kırıklığına uğrattı. Haydi o yorumların ilkiyle başlayalım!

Yüksek Fiyata Orijinal Olmayan Materyaller

Bu Ekşi Sözlük yazarının deneyimlerine göre, İngilizce LWS kursunun sattığı materyallerin içeriği orijinal gibi gözükmüyor. Ayrıca müşteri memnuniyetini ikinci plana atıp, iade hakkından mahrum etmesi İngilizce LWS’e eksi puan yazıyor. Bu Ekşi Sözlük yazarının İngilizce LWS ile ilgili bir diğer şikayeti de satış aşamasındaki profesyonellikten uzak tutum diyebiliriz.

adece tek bir pdf için 950 tele isteyip devamını getirecegiz demişler.
1000 lira verdim. lan o ne.
bir sitenin fazlaca esinlenilen bir benzerini pdf olarak paylasmislar.

paramı iade edin diyorum dijital materyal iade edilmez. 
1000 liram çöp oldu.

bende kabahat.

internette yazışarak birinden paket alınır mı?

trenistasyonu

Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

Bu Ekşi Sözlük yazarı ise İngilizce LWS online İngilizce kursu hakkında bilgi almak istemiş. Ancak İngilizce LWS müşteri hizmetlerinden kimse potansiyel müşterilerine vakit ayıramamış. Bu yazar da İngilizce LWS kursundan kimse yanıt vermeyince çareyi Ekşi Sözlük’te cevap aramakta bulmuş.

bir instagram hesabıdır. 

bir tür ingilizce paket satışı gerçekleştiriyorlar. instagram hesapları da “şu nasıl söylenir” tarzında çok fazla sayıda pratik içerik barındırıyor. 

benim anlamadığım şey, internetten de oldukça araştırdım herhangi bir şekilde mesajıma cevap da vermediler. sundukları şey nedir? online bir uygulama mı yoksa drive’da falan içerikler var içlerini karıştır bulabildiğini hafızaya at tarzı bir şey midir hiç bir şey anlayamadım. 

günlük hayatımda ingilizce konuşmak için pek fırsatım olmuyor her ne kadar makale ve haber okumaya çalışsamda. bunun ne olduğunu deneyimleyen birileri varsa yeşillendirebilir mi? 

umumierkek

Profesyonellikten Uzak Sıradan İçerikler

Yine İngilizce öğrenme umuduyla İngilizce LWS online İngilizce kursuna başvurmuş bir Ekşi Sözlük yazarı karşımızda. Yazarımız İngilizce LWS’den satın aldığı materyaller onu Youtube videolarına ve başka kitaplara yönlendirdiği için hayal kırıklığına uğramış. Ayrıca İngilizce LWS online İngilizce kursunun sattığı destekleyici kaynakların içeriklerinin her yerde bulunabilir olduğunu görmek yukarıda incelediğimiz yazar gibi bu Ekşi Sözlük yazarını da pişmanlığa uğratmış.

ingilizce öğretmeyi vadeden bir oluşum. 
ingilizcemi geliştirme amacıyla satın aldım fakat pişman oldum. verdiği tavsiyeler arasında youtube kanalları var. başka kitaplar var. 

profesyonellik sıfır. filmlerden dizilerden kısa cümleler alıp türkçesini yapıp google drive’a yüklemişler. pişman oldum.

kitapayracı

Ekşi Sözlük Yazarlarının Tercihi: Flalingo

İngilizce LWS online İngilizce kursunun önce genel özelliklerini sonra da internet yorumlarını detaylıca inceledik. LWS İngilizce kursu eğlenceli bir içerik vaat ediyor. Ancak, bu online İngilizce kursunun Ekşi Sözlük yazarlarını pek mutlu edemediklerini görüyoruz. Peki müşterileriyle ilgilenen ve Ekşi Sözlük yazarlarının iyi deneyimlerini paylaşan İngilizce öğrenme platformu var mı? Elbette var. Flalingo sunduğu kaliteli ve orijinal içeriklerin yanında ön planda tuttuğu müşteri memnuniyeti ile Ekşi Sözlük yazarlarından tam puan alıyor. Ekşi Sözlük yazarlarının Flalingo online İngilizce kursu hakkında yorumlarını toplayıp değerlendirdiğim yazı işte burada. Siz de tek tıkla bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yazımızı da burada noktalıyorum. Bir sonraki buluşmamıza dek İngilizce ile kalın!

2024’te En İyi Online İngilizce Platformları

Öğrencilerin Yorumlarına Göre Sıralandı

9.8
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • Yapay zeka destekli FLAI ile ders sonu analiz
  • Profesyonel Oxford Üniversitesi materyalleri
  • Müşteri hizmetlerinin izinsiz iletişime geçmesi
8.5
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir ve grup İngilizce dersleri
  • Konulara göre İngilizce materyal desteği
  • Aynı öğretmeni bulamama sorunu
  • Fiyata göre daha az ders hakkı
8.2
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • İngilizce derslerin yanında Almanca, İspanyolca dersleri
  • Derse katılmayan öğretmenlerin denetlenmemesi
  • Diğer platformlara kıyasla yüksek fiyatlandırma

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu