fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
Genel

Repetry Fiyatları ve Maliyeti Konusuna Yakın Takipteyiz

Repetry fiyatları, İngilizce öğrenmek isteyenlerin sıklıkla öğrenmek istediği epey mühim bir konu. Kısa zaman önce tanıştığımız ancak İngilizce öğrenmek isteyenleri kolay bulan Repetry nedir? Peki, sağladığı İngilizce eğitimi, öğrencilere ne ücrete patlıyor, neye maloluyor? Bu soruları meraklıları için yanıtlarken, uygulamayı da biraz daha yakından tanımış olacağız. Gelin, Repetry fiyatlarına yakın takipte bulunalım!

Repetry Nedir?

Repetry, farklı dillerde ve konularda onlinedil eğitimi hizmeti sağlayan bir platformdur. Özel İngilizce öğretmenleri ile birebir rehberlik sağlamayı amaçlar. Bu platformun temel özelliği ise eğitmen bulmanıza aracı olmaktır. İngilizce de, bu platformda öğrenebileceğiniz en popüler dildir. Ancak Repetyr konusunda dikkat etmeniz gereken bazı konulara da kısaca dikkat çekmekte fayda var. Gelin, liste liste inceleyelim:

  • Repetry sitesi bir online İngilizce ya da dil öğrenme sitesi değildir. Repetry, yalnızca eğitmen arayan bireylere ve öğrenci arayan öğretmenlere aracı olur.
  • Repetry, bir eğitim programı sağlamaz. Bunun yanı sıra Repetry’de belirli bir kaynak imkanı ya da sertifika gibi artı özellikler yoktur.
  • Repetry fiyatları için sabit bir tablo vermek yanlış olur. Repetry uygulaması esnek fiyatlarla online İngilizce sunar.

Repetry Öğretmenleri Kimdir?

Repetry’nin ücretlerine girmeden önce bakmamız gereken bir diğer önemli konu da eğitmenlerdir. Peki neden? Çünkü daha önce de söylediğimiz gibi;

  • Repetry’nin temel özelliği pek çok seçenek arasından bir özel dil eğitmeni seçmenize yardımcı olmak,
  • Esnek fiyatlarla dil öğrenme imkanına sağlamak.

Yani, Repetry platformuna ne kadar ödemeniz gerektiğini belirleyen en önemli faktör, eğitmenlerin planladığı ders ücretidir. Örneğin, İngilizce öğrenmek için bir eğitmene ihtiyaç duyuyorsunuz. Repetry’ye girip bu dili filtreleyip, eğitmenleri sıralıyorsunuz. Her eğitmen tecrübesi doğrultusunda -ya da değil- belli bir ücret belirlemiş durumda. Mesela bir eğitmen saati 15 dolardan ücret talep ederken bir diğeri de 20 dolar talep edebilir. Bu eğitmeni seçtiğiniz andan itibaren, eğitim sürenizi de hesaba katarak Repetry’nin size toplam maliyetini hesaplayabilirsiniz. Ancak, bu ücretleri talep edenler “gerçekten” kimler? diye soruyorsanız, bu içerik tam size göre. Repetry öğretmenleri ile ilgili yaptığımız incelemede aradığınız her detay mevcut.

Repetry Fiyatları Ne Kadar? Bana Maliyeti Nedir?

Repetry fiyatları için kesin bir sayı vermek yanlış olur. Bu yüzden en yüksek ve en düşük online İngilizce öğretmeni saatlik ücretlerine bakacağız. Sonrasında ise bu fiyatlar ve maliyet üzerine biraz daha konuşacağız. Bu şekilde Repetry ile öğreneceğiniz online İngilizce sistemi hakkında kafanızın daha net hale gelmesini amaçlıyorum. Bunun yanı sıra ilerleyen bölümlerde elbette bir fiyat-performans analizi de yapacağız.

Repetry Fiyatları Tablosu

Repetry’de Bu Fiyata Neler Dahil?

Repetry’de saat başına ödemeniz gereken ücretleri en yüksek ve en düşük olarak tabloladık. Ancak, saatlik ücret olarak bunları ödemek gözünüzü korkutmuş olabilir. Çünkü bu abonelik belki aylarca belki yıllarca sürecek. Burada belirttiğimiz “saatlik” ücret, canlı bir dersin ücreti diye de durumu netleştirelim. Yani bu ücrete dahil olan şey, seçtiğiniz eğitmenle bir ders yapmak. Peki başka?

Repetry’de Yalnızca Öğretmen mi Var?

Evet, Repetry uygulaması yalnızca bir öğretmen sağlıyor ve gerisini size bırakıyor. Mesela materyal talebinizi bu durumda yalnozca öğretmene iletmeniz gerekecek. Ya da müsaitlik aralığınız değişirse, yine başka bir eğitmene geçiş yapıp ücret farkı ödeme durumunuz olacak. Ya da sertifika veya seviye tespit sınavı gibi İngilizce öğrenmenin belkemiği diyeceğimiz artılar da olmayacak. Kısacası, öğretmeniniz size neyi, ne kadara sağlıyorsa, o kadarıyla yetineceksiniz.

Repetry Maliyeti Nedir?

Peki Repetry’nin gerçek maliyeti nedir? Öğretmene ders başı ödediğiniz ücret ile Repetry maliyeti hesaplamak yanlış olur. Çünkü burada dengeler hızlı değişecektir. Özellikle de dolar kuru, fiyatlar için belirleyicidir. Bu noktada TL bazından ücretler sürekli değişime uğrayabilir. Bu noktada size tavsiyemiz, kayıt olurken fiyatları dolar bazında bir kez daha düşünün. Buna ek olarak kullanacağınız materyal ve seviye belirleme testi ücretlerini de hesaba katmalısınız. Çünkü bunları Repetry’de fiyata dahil olarak temin etmeniz mümkün değil.

Repetry Fiyat-Performansına Yakın Takip

Diyelim Repetry ile yola devam ettiniz. Ne kazanacaksınız? Repetry ile akıcı İngilizce konuşmanız ne kadar mümkün ya da ne sürede mümkün? Özellikle İngilizce öğreniminin gerekliliklerine bakarsak Repetry bunların ne kadarını sağlıyor? Kısaca bakalım. Bir eğitmen kadar, bir müfredat da sizi akıcılığa ulaştırmada büyük önem taşır. Ancak Repetry burada yine tüm kontrolü eğitmene devrediyor. Özellikle de deneyim açığı olan eğitmenlerin sizin için doğru müfredat belirlemesi de garanti değildir. Hali hazırda öğrenmesi gereken çok fazla olan sizler, burada doğru rehberliği aldığınızdan da emin olmakta güçlük çekebilirsiniz. Hele de kaynaklar sizin için uygun değilse, İngilizce eğitiminizde bazı aksaklıklar maalesef ki olabilir. Bu noktada yeni bir eğitmene geçmenin ise maliyet konusunda götürüleri olacağını söyledik. Kısacası, bu fiyat-performans analizi kişiden kişiye göre büyük farklılıklar gösterecektir. Eğer Repetry ile olan birlikteliğin faydalarına daha yakından bakmak isterseniz tıklamanız yeterli olacaktır.

Aradığınız Online İngilizce Gerçekten Repetry’de mi?

Bu bölüme kadar Repetry fiyatlarından ve bu fiyata nelerin dahil olduğundan bahsettik. Peki siz bu fiyatlarda ve içeriklerde aradığınızı bulabildiniz mi? Repetry, öncelikle bir eğitmen temin etme sitesidir. Yani karşımıza çıkan diğerleri gibi bir online İngilizce eğitimi vaat etmiyor. Bu konuda her şeyi en net şekilde aktardığımdan emin olmam lazım. Bunun yanı sıra eksik kaynaklar, eksik ara sınavlar, eksik sertifika da pek çok öğrenci için dezavantaj yaratır. Özellikle de İngilizceyi temelden öğrenecek olanlar için karmaşık bir başlangıç anlamına gelebilir Repetry. Bu noktada herkes ne aradığını iyi bilmeli, Repetry sitesini ona göre değerlendirmeli. Peki Repetry size uygun değilse sırada ne var?

Repetry FiyatlarıYeterince Kapsamlı İçerik Sağlamadığında Gözler Flalingo’da!

Repetry fiyatları semalarında bir gezintiye çıktığımız içeriğin son bölümüne geldik bile. Ancak karşaık fiyatlar, dolar bazından ücretlendirmeler, paket avantajları eksikliği ve pek dolu olmayan bir içerik bazı öğrencileri düşüncelere sürüklemiş olabilir. Çünkü Repetry yalnızca öğretmen sağlarken geri kalan konulara müdail olmuyor. Bu da kapsamı yeterli olmayan bir uygulamaya sebebiyet veriyor. Bu noktada online İngilizce öğrenmek isteyenlere birkaç notum olacak. İlk notum online İngilizceden umudunuzu kesmemeniz üzerine. Diğer notum ise Flalingo hakkında. Kapsamlı müfredat, tamamlayıcı kaynaklar ve sertifikaları birebir derslere ek olarak sunan Flalingo takdir topluyor. Öğrencilerden geçer not alan bu online İngilizce uygulaması, içerik doluluğuyla da öne çıkıyor. Bu notu da buraya bıraktıktan sonra içeriği sonlandımanın vakti geldi. Görüşünceye değin İngilizceyle kalın!

2024’te En İyi Online İngilizce Platformları

Öğrencilerin Yorumlarına Göre Sıralandı

9.8
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • Yapay zeka destekli FLAI ile ders sonu analiz
  • Profesyonel Oxford Üniversitesi materyalleri
  • Müşteri hizmetlerinin izinsiz iletişime geçmesi
8.5
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir ve grup İngilizce dersleri
  • Konulara göre İngilizce materyal desteği
  • Aynı öğretmeni bulamama sorunu
  • Fiyata göre daha az ders hakkı
8.2
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • İngilizce derslerin yanında Almanca, İspanyolca dersleri
  • Derse katılmayan öğretmenlerin denetlenmemesi
  • Diğer platformlara kıyasla yüksek fiyatlandırma

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu