fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
Genelİş İngilizcesiOnline İngilizce

Ella Language ile İngilizce Nedir? Platformu Tanıyoruz

Ella Language ile İngilizce öğrenme yöntemleri nelerdir? Ella language sizlere nasıl bir sistem sunuyor? Birlikte bu sorulara cevap bulacağız. Ayrıca, ingilizce öğrenmek için Ella Language fiyatları nedir? Bunlardan da bahsedeceğiz. Online platformları sizler için incelediğim seride bu kez sıra Ella’da. Bakalım, online İngilizce öğrenmek için diğer platformlardan farkları neler?

Ella Language Platformu Hakkında Neler Biliyoruz?

Ella Language ile İngilizce öğrenmek isteyenlere sunulan 4 ayrı ders programı ilk etapta bizi karşılıyor. Bunlar genel İngilizce, uzmanlık dersleri, iş İngilizcesi ve medikal İngilizce olarak karşımıza çıkıyor. Ayrı ayrı başlıklar altında Ella Language ile İngilizce öğrenmenin farklı kurslar altında size neleri sunduğundan bahsedelim.

Ella Language ile Genel İngilizce Eğitimi

İngilizce öğrenme amacınız spesifik bir alana özgü ihtiyaçtan doğabileceği gibi temel anlamda yeni bir dil öğrenmek için basit bir sebepten de olur. Bu yüzden, sizler için genişletilmiş, özelleştirilmiş İngilizce kurslarının yanı sıra genel İngilizce kursları da pek çok platformda bulunuyor. Bunlardan birisi de Ella Language İngilizce platformudur. Genel İngilizce öğrenme yöntemi olarak, öğrencilerine pratik yapma şansı sunar. Ayrıca, çeşitli alıştırmalarla öğrencilerin İngilizce öğrenmesini hedefler. Ancak, öğretmen ve profesyonel bir doküman sağlamaz. Bunun yerine, genel İngilizce olarak günlük yaşam diyalogları için pratik yapma fırsatı sunar. Dolayısıyla okuma, dinleme, konuşma ve yazma gibi çeşitli aktiviteler sağlar.

Ella Language Uzmanlaştırılmış Derslerle Eğitim

Ella Language ile bir öğretmen eşliğinde ders sistemi ne yazık ki yok. Ancak, genel İngilizcedeki günlük diyaloglara dair pratiklerin aksine de belli başlı alanları seçerek alıştırmalar yapabiliyorsunuz. Elbette bu alıştırmalar yine genel İngilizcedeki alıştırmaların aynısı. Örneğin; turizm alanında uzmanlaştırılmış kursu seçerek sadece bu alanda kullanılan İngilizce kelimeler ve kalıpları öğreneceksiniz.

Ella Language ile İş İngilizcesi Eğitimi

Ella Language ile ayrıca iş İngilizcesi de öğrenebiliyorsunuz. Bunun için İş İngilizcesi için özelleştirilmiş alıştırmalar yaparak kendinizi geliştirme şansına sahipsiniz. Böylece, genel İngilizce biliyorum ama iş İngilizcesi bilmeyenlerin de alternatif olarak satın alabileceği bir eğitim paketi mevcut görünüyor. Ancak, iş İngilizcesi için de ne yazık ki öğretmenlerle ders girme şansınız yok. Sadece okuma, dinleme ve yazma becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Ella Language ile Medikal İngilizce Eğitimi

Ella Language ile İngilizce eğitimini ayrı ayrı dallara göre uzmanlaşmış bir sistemle sunmaktadır. Bununla birlikte, sağlık çalışanlarına özel bir eğitim imkanı da sunmaktadır. Ella’nın sağlık çalışanlarına yönelik medikal İngilizce dersleri, alıştırmalar üzerine odaklanarak yapılmaktadır. Medikal İngilizce için sunulan eğitim paketi, 1000 klip, 1000 tıbbi İngilizce kelime grubu ve 2000 egzersiz içermektedir. Bu paket, medikal İngilizce öğrenimi için yeterli olup olmadığını değerlendirmeniz gerekmektedir. Sağlık çalışanlarına İngilizce eğitimi hakkında kaleme aldığım yazıda, diğer uygulamalar hakkında da bilgi bulabilirsiniz. Özellikle doktorlar ve hemşireler için bir inceleme yapmış olsam da, diğer sağlık çalışanları için de platformların nasıl bir İngilizce öğrenme süreci sunduğunu görebilirsiniz.

Ella Language ile İngilizce Eğitimi Ne Kadar Kapsamlı?

Ella Language ne yazık ki sadece sesli ve görüntülü olacak şekilde alıştırmalar bekliyor. ancak bu alıştırmalardan önce konu anlatımı sağlayacak bir öğretmen mevcut değil. Yine de, kursların uzmanlık alanlarına göre özel olması sizler için verimli olacaktır. Sadece benim görüşüm, kapsamlı bir eğitim için yeterli olmayacağı yönündedir. Bu yüzden alternatif bazı platformlara göz atmanızı öneririm. Online İngilizce öğrenme kılavuzu niteliğinde kaleme aldığım yazıya göz atarsanız fikir sahibi olacaksınız. Ayrıca, bir platform önerisinde bulunmam gerekirse Flalingo platformundan bahsederim. Çünkü, kapsamlı eğitim konusunda oldukça sistematik ve planlı bir müfredat sunar. Bununla da yetinmeyip alıştırmalar yapabilmenize olanak verir.

İngilizce Öğrenme Noktasında Kafa Karışıklığı Yaşayanlara Alternatif Bir Platform Tavsiyesi: Flalingo

Online İngilizce platformları arasında bugüne kadar sayısız eğitim sistemi inceledim. Kapsamlı eğitimlerden, konuşarak İngilizce öğrenmek gibi pek çok metottan bahsettim. Ancak, hepimizin bildiği üzere sadece alıştırma yaparak İngilizce öğrenmek maalesef yeterli olmuyor. Bu yüzden, Ella platformu her ne kadar pek çok farklı alana özel pratikler veriyor olsa bile yeterli değil. Bunun yerine, Flalingo gibi platformlarda konuşma pratiği yapmak, ders materyallerinden pratik yapmak ve ardından özel alanlarda alıştırmalar yapmak sizin için daha faydalı olur. Bu yüzden, Flalingo ile İngilizce öğrenme sistemini inceleyebilirsiniz. Ek olarak, ona benzer kapsamlı eğitim sunan platformlara da yakından bakabilirsiniz. Eğer İngilizcenizi sağlam temellere atmak ve profesyonel bir seviyeye çıkarmak istiyorsanız, doğru platforma yatırım yapmalısınız.

2024’te En İyi Online İngilizce Platformları

Öğrencilerin Yorumlarına Göre Sıralandı

9.8
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • Yapay zeka destekli FLAI ile ders sonu analiz
  • Profesyonel Oxford Üniversitesi materyalleri
  • Müşteri hizmetlerinin izinsiz iletişime geçmesi
8.5
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir ve grup İngilizce dersleri
  • Konulara göre İngilizce materyal desteği
  • Aynı öğretmeni bulamama sorunu
  • Fiyata göre daha az ders hakkı
8.2
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • İngilizce derslerin yanında Almanca, İspanyolca dersleri
  • Derse katılmayan öğretmenlerin denetlenmemesi
  • Diğer platformlara kıyasla yüksek fiyatlandırma

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu