fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
Genel

Study British Online İngilizce Eğitimi Size Ne Artılar Sağlayabilir?

Study British, epey farklı konsepti ama modaya uyan online İngilizce eğitimi bugünün şanslı konusu oluyor. Eğer Study British araştırması yapıyorsanız, büyük ihtimalle yurtdışı eğitimi konusunda ilginizi cezbetmiştir. Ancak bir de hem kolay hem görece ekonomik olan Study British online İngilizce programı da sizin yeni ilgi odağınız olabilir. Online İngilizce nereye, Taylan Tepe oraya diyerek bu kursu da inceleme kararı aldım. Acaba Study British ile online İngilizce öğrenmek doğru karar mı? Neden Study British ile İngilizce öğrenmeli? Bu platformun İngilizce eğitiminize sağlayacağı artılar var mı, varsa neler? Birlikte keşfedelim.

Study British Nedir?

Study British, yurtdışı ve yurtiçi şekilde İngilizce eğitimi sağlayan bir kurstur. Yurtdışı için daha çok danışmanlık ve acente desteği sağlarken, yurt içinde de yüz yüze kurslarla çeşitli İngilizce öğrenim ihtiyaçlarını destekler. Ancak, Study British online İngilizce trendinin de gerisinde kalmamış. Bu platform hem iş İngilizcesi, hem konuşma İngilizcesi hem de diğer amaçlar için çeşitli online kursları ilgilisine verir durumda.

Study British Hangi Online İngilizce Eğitimlerini Sağlıyor?

Study British, her ne kadar yurtdışı eğitimde iddialı olsa da online eğitimde de farklı kanalları kullanıyor. Bu platforma baktığımız zaman iş İngilizcesi ağırlıklı programları görüyoruz. Örneğin, hukuk İngilizcesi kategorisi büyük puntolarla yazılmış. Bunun yanı sıra IELTS, TOEFL, iş İngilizcesi ve çocuklar için İngilizce dersleri de Study British’in sağladıklarından. Şimdi gelin bu eğitimler ne şekilde ilerliyor, online İngilizce öğrencilerine nasıl sağlanıyor?

Study British ile Online İngilizceyi Nasıl Öğrenirim?

Orjinalinde yüz yüze olan Study British, artık faydası ve ispatlı ve öğrencilerin de sevdiği online İngilizceyi de veriyor. Peki bunu yaparken nelere dikkat ediyor? Öncelikle Study British, bazı kursları listelerken, bir de konuşma kursları diye ayrı bir kategori açıyor. Fakat diğer içeriklere de baktığımız zaman yine konuşma imkanı olduğunu görüyoruz. Ancak bu kategorilemenin altında pek de işimize gelmeyen bir sistemin yankılarını duyar gibiyim.

Study British Kurs İçeriklerinde Ne Var?

Study British online İngilizce kursu ağı altında çok sayıda kategori var. Pekş bu kategorilere kayıt yaptığınız zaman alacağınız dersler ne içeriğe sahip? Öncelikle, bu derslerin aynı anda da özel ders şeklinde bir sıfata sahip olduğunu görmek güzel. Aynı anda da sertifikalı eğitmenlerden Study British sıkça bahsetmiş. Fakat fiyatlara henüz detaylı bakmasak da dikkatimi çeken bir konu var. O da her kursun fiyatının aynı olması. Muhtemelen içerikte değişen pek bir şey yok. Yine her ders için süre 60 dakika olarak beliriyor. Burada kısa dersler ile öğrenmek isteyenleri karşılayan bir dezavantaj var.

Study British Fiyatları Nedir? İnceleyelim

Study British kursunun içeriklerine bakarken fiyatlara değinmeden geçmemiştik. Az önce de söylediğimiz gibi, Study British online İngilizce kursu epey fazla sayıda kategoride ders veriyor. Buna rağmen fiyatlar sandığınız kadar kafa karıştırmıyor. Çünkü Study British çevrimiçi İngilizce kursunda fiyatlandırma yalnızca saat, yani ders üzerinden yapılıyor. Şimdi çok fazla lafı uzatmadan, sizlere Study British fiyat tablosunu sunayım.

Study British Online Dersleri Kime Ne Artı Sağlar?

Study British kurslarını incelerken, bu firmanın ve aynı zamanda dil kursu olan markanın artılarını değerlendirmeye çabaladım. Ancak, piyasada çok fazla kurs, online platform ve destekleyici uygulama varken, Study British bize ne vaat ediyor sorusuna yanıt bulmak zordu. Çünkü incelediğim kurs içeriklerinde Study British özelinde bir değer ya da ayrı bir özellik bulmak zordu. Her ne kadar kategori olarak zengin görünse de, kapsamlı bir İngilizce yolculuğunu nelerle zenginleştirdiğine dair element bulmak açıkçası çok mümkün değil. Bu noktada Study British, bir online İngilizce kursu sunuyor; evet. Peki kullanıcılar için özel bir deneyim sağlıyor mu? Meçhul. Peki, kim neden Study British ile yola devam etmeli? Açıkçası bu soruyu yanıtlayacak ekstra bir element görmediğimin de altını çizmek isterim.

Yüz Yüzeden Online İngilizceye Geçişi Tartışalım

Bu içerikte önemli bir dönüm noktasına vardık. Ele aldığımız online İngilizce eğitimi kanadı olan Study British sizin de artık bildiğiniz gibi aynı anda yüz yüze bir kurs. Bu yüz yüze ve online ikilisi ise epey yaygın. Ancak Study British ile bu konsept ile bir kez daha yüz yüze geldik. Bu yüzden bu içerikte yüzyüze ve online ikilisini bir kez daha tartışmaya açmaya karar verdim.

Yüz Yüze Kursların Online Şubelere Taşınmasının Nedeni

Yüz yüze kurslar semtimizdeki şubesine ek olarak bir de online dünyada bizleri karşılıyor. Peki neden? Bunun ilk nedeni, öğrencilerin artık online platformlara yönelmesi. Çünkü, online platformlar yüz yüze kursun vermekte güçlük çekeceği konforu sağlarken, bir de dünyanın dört bir yanındaki online İngilizce öğretmenlerini sizlere getiriyor. Dersler daha çok birebir düzlemde ilerlerken, gelişen teknoloji sayesinde kapsamlı öğrenim ve pedagojik tekniklerden de taviz vermeye gerek kalmıyor. Öğrenciler online İngilizce kursları ile kendilerini geliştirirken, pek çok yüz yüze kurs yalnızca bir video konferans aboneliği ile online eğitime de geçiş sağlıyor. Burada planlama, altyapı, deneyim ve kaliteli müşteri hizmetleri konusunda ise diğer platformların sağladığı artılar ise Study British de dahil olmak üzere pek çok kursta kendine yer bulmakta güçlük çekiyor.

Online İngilizce Öğrenmek İsteyenlerin Evi Flalingo

Bugünkü içeriğimizde Study British kursunu ve acentesini ziyaret ettik. Ancak Study British ile online İngilizce eğitimine odaklandık. Fakat gördük ki Study British içeriği yeterince zengin değil. Yani, Study British temel olarak online İngilizce dersi sağlıyor. Ama ilgi cezbeden farklı bir özellik de sunmuyor. Bu noktada online bir platformda aradığınız esneklik, dolu dolu İngilizce içeriği, kaliteli kaynak, 7/24 müşteri desteği ile aradığınızdan fazlasını bulacağınız bir yer var. Bu da Flalingo. Kullanıcılar tarafından sevilen, onaylanan Flalingo, tüm İngilizce gereksinimleri için dünyanın dört bir yanından eğitmenlerle ders yapma imkanı sağlıyor. Eğer online İngilizce öğrenme heveslilerindenseniz, size tavsiyem Fllaingo’ya bir göz atmanız. Bu öneri sonrasındaysa, yazımı noktayalabilirim. Bir sonraki İngilizce düğümünü çözene kadar sağlıcakla kalın!

2024’te En İyi Online İngilizce Platformları

Öğrencilerin Yorumlarına Göre Sıralandı

9.8
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • Yapay zeka destekli FLAI ile ders sonu analiz
  • Profesyonel Oxford Üniversitesi materyalleri
  • Müşteri hizmetlerinin izinsiz iletişime geçmesi
8.5
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir ve grup İngilizce dersleri
  • Konulara göre İngilizce materyal desteği
  • Aynı öğretmeni bulamama sorunu
  • Fiyata göre daha az ders hakkı
8.2
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • İngilizce derslerin yanında Almanca, İspanyolca dersleri
  • Derse katılmayan öğretmenlerin denetlenmemesi
  • Diğer platformlara kıyasla yüksek fiyatlandırma

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu