fbpx

2024'ün EN İYİ İngilizce Öğrenme Platform Yazısını İncele

Şimdi İncele
CamblyGenelPlatformlar

Cambly Öğrenci Girişi Nereden, Nasıl Yapılır?

Cambly öğrenci girişi için aramasını siz de çok sık yapıyor musunuz? Bu yazıda gerekli girşi arayanlar için üyeliğinizi daha rahat kullanmanız için birkaç not derledik. Böylece, bu yazıdan sonra Cambly öğrenci girişi, aynı hesabı kullanabilme ya da Cambly ile iletişim noktasında bir sorun yaşamayacaksınız. Tüm teknik detaylarıyla Cambly üye girişi için yazının devamına göz atın.

Cambly Öğrenci Girişi için Yapmanız Gerekenler

Cambly öğrenci girişi yapmak isteyen kullanıcılara teknik detayları anlatmak için kaleme aldım. Bu yazıda ayrıca konuyla ilgili şikayetlerden de bahsedeceğim. Yine de bu şikayetlerden önce Cambly üye girişini gerçekleştirmek isteyenleri nelerin beklediğine birlikte bakacağız. Cambly üye girişinden önce ayırt etmemiz gereken bir husus var. Şöyle ki, abone girişi ve üye girişi arasında fark var diyebiliriz. Çünkü üye girişinde henüz bir İngilizce eğitim paketi satın almadan girmek mümkün. Ancak, abone girişi için ise öncelikle abone olmak gerekiyor. Yani Cambly İngilizce eğitim paketlerinden birini satın almak gerekiyor. Çünkü Cambly’de abone olmadan önce kayıt olup siteyi gezmeniz mümkün. Hatta abone olmadan bazı ders materyallerine bile erişim sağlayabiliyorsunuz. Ancak öğrenci girişi yapıp İngilizce dersine erişiminizin olması için abone olmanız gerekiyor. Abone olmak için eğitim paketleri arasından bir dersi seçip satın almanız gerekiyor.

Cambly Abone veya Üye Olmak için Yapılması Gerekenler

Öncelikle az önce de bahsettiğim gibi üye olmak ve abonelik kulağa aynı gibi gelse de tam anlamıyla aynı değil. Cambly için üye girişi yapmanız için mevcut Google hesabınızdan erişim izni verip kayıt olmanız gerekiyor. Ardından, abonelik işlemleri için “abone ol” sekmesine geçtikten sonra kendine uygun İngilizce planını yaratman gerekiyor. Bu planın ilk adımı bir haftada kaç saat ders işlemek istediğine karar vermenle gerçekleşiyor. İkinci adımda ise bu planı bir aylık mı yoksa 12 aylık mı satın alacaksın buna karar veriyorsun. Böylece Cambly üye girişi için son adım sadece ödeme aşaması kalıyor. Ardından istediğin zaman, istediğin cihaz üzerinden yine aynı mail ile giriş yapabilir oluyorsun.

Cambly Üye Girişinden Önce, Ders Paketlerini İnceleyin

Cambly üyelerine özel abone olma aşamasının 3 adımdan oluştuğundan bahsettim. Son adım olan ödeme aşamasından harici, ders planı seçmek için seçeneklerinizi sizlerle paylaşacağım.

Cambly Üye Girişi için Adımlar Neler?

Cambly’nin web sitesine girip mail adresinizle kayıt olduktan sonra abone ol sekmesinde bulunan planlardan bahsedeceğim. Cambly üyelik planlarından grup dersini mi yoksa birebir dersi mi istiyorsunuz? Eğer grup dersini istiyorsanız, haftada 30 dakika veya 1 saat olan planı seçebilirsiniz. Ayrıca, birebir dersi seçiyorsanız da haftada 1, 1,5 ya da 2,5 saat ders planı bulunuyor. Bu planlar arasından zaman olarak sizin için en uygun olana karar verebilirsiniz. Eğitim planı seçmenin son aşaması da bu seçtiğiniz planı ne kadar zaman için tercih ettiğiniz yönünde bir karar vermek. Bunun için Cambly sizlere artık sadece aylık ve 12 aylık olan seçenekleri sıralıyor.

Cambly’de Aynı Hesabı 2 Ayrı Üye Kullanabilir mi?

İngilizce öğrenmek için son zamanlarda platformlar tarafından talep edilen ücretler ne yazık ki biraz yükseldi. Özellikle yurt içinde yaşayan gençlerin ekonomik sorunlar yaşaması, hayatın pek çok alanına sirayet etti. Bu yüzden, öğrenciler alternatif yollarla ekonomik çözümler bulmaya başladı. Bunlardan birisi de tam konumuz olan Cambly üyeliğiyle ilgilidir. Öğrenciler, bir mail üzerinden uzun süreli eğitim paketini indirimli almak istiyor ancak bütçelerini zorlamak istemiyorlar. Bu yüzden, bu mail üzerinden üye girişi yapılan hesaba tanımlanan dersleri bölüşüyorlar. Teknik olarak, Cambly farklı mailler üzerinden ortaklaşa bir hesap alınmasını mümkün kılmıyor. Ancak bu çözümü nasıl engelleyebilir bilmiyorum. İşin aslı, ortaklaşa alınan bir eğitim paketindeki dersler yeterli gelir mi bu bambaşka bir konu. Bu konu için İngilizce öğrenmenize faydalı olacağına inandığım taktikleri sizinle paylaştığım yazıya bakabilirsiniz.

Cambly Giriş Ekranı Sorunu-Şikayetvar İnceleniyor

Cambly için kayıt olma, üyelik ve abonelik detaylarını inceledim. Sizler için tüm bu adımları doğru yaptığınız halde başınıza gelebilecek sorunlardan bahsetmem gerekiyor. Bu yüzden internet üzerinden Cambly üye girişi sırasında yaşanan sorunları inceledim. Sonuçta bulduğum şikayetlerdeki en önemli nokta ne yazık ki kullanıcıların taleplerinin karşılıksız kalması oldu. Üstelik, seslerini site üzerinden destek ekibine ulaştıramayanların son çare Şikayetvar kanalını kullandığını fark ettim. Bunun yanı sıra, bu şikayetlere Cambly ekibi cevap vermek yerine sadece resmi sitelerden dönüş yapacaklarını söylüyorlar. Özellikle şikayetlerde üye girişi yapamayan ve derslerine giremeyen öğrencilerin tepkisine rastlamak mümkün. Çünkü kullanıcılar giriş yapamadıkları noktada Cambly iletişim kanallarına ulaşamıyorlar. Bir kaç örnek vermem gerekirse;

Cambly’de en kapsamlı üyeliği satın aldım. Ancak ne özel derslere girebiliyor ne de online olarak anlık bağlantı yapabiliyorum. Talep açtım, dönen yok; iletişime geçeceğim herhangi bir yer yok. Cambly, eğitimden soğutuyor. (Şikayetvar)

Ahmet

Cambly üyeliğine sahip ve ders giremeyen öğrencilerin buna benzer şikayetlerine rastlamanız mümkün. Bunun sebebi olarak, Cambly iletişim kanallarından aktif olarak müşteri hizmetlerinin gerçekleşemiyor olması gibi duruyor.

“Kayıt olamıyorum. Bir haftadır giriş yapmaya, kayıt olmaya çabalıyorum ancak hiçbir şekilde onaylanmıyor. Google hesabım ile giriş yapamıyorum Facebook hesabım ile giriş yapamıyorum Apple hesabı ile giriş yapamıyorum yükleniyor yazıyor ve tekrar giriş ekranına dönüyorum. Ders görmek istiyorum ben” (Şikayetvar)

Kaan

Örneğin bu şikayeti incelediğimizde, Cambly’ye üye giriş işleminde bile sorun yaşayan öğrencinin sorununun cevapsız kalabildiğini görüyoruz. Teknik noktalarda gerçekleşen hatalar kullanıcıları mağdur ettiğinde bu durumun düzeltilmesi için daha fazla çaba harcanmalıdır. Böylece, ek ders ve benzeri seçeneklerle kullanıcıların sorunu giderilmelidir. Platform seçerken bu şikayetlere dikkate etmenizde fayda var.

Cambly ile İngilizce Öğrenirken Yaşanan Sorunlara Son Bakış

İngilizce öğrenmek üzere platform seçerken dikkat etmeniz gereken noktaların başında üyelik işlemleri geliyor. Bu yüzden, bu yazımda Cambly gibi oldukça geniş kitlelere hitap eden kalabalıkların üye girişi sırasında yaşadıkları sorunlardan bahsettim. Bundan önce sizlere nasıl abone olacağınızı da adım adım anlattım. Çünkü, her şey teknolojik gelişmelerle kolaylaşmış gibi görünüyor. Özellikle, online İngilizce öğrenme işinizi eskisine nazar elbette kolaylaştırdı. Ancak, bu kez de yaşanacak başka sorunları detaylı olarak ortaya koymak sizlerin ve platformların menfaatine diye düşünüyorum. Cambly üye giriş işlemleri sırasında yaşamak istemediğiniz bu problemler için aşağıdaki listeden yeni platform seçebilirsiniz. Eğer bu listede, doğru İngilizce platformu seçmenizde yeterli olmayacaksa ayrı ayrı platormları incelediğim yazıma bekliyorum.

2024’te En İyi Online İngilizce Platformları

Öğrencilerin Yorumlarına Göre Sıralandı

9.8
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • Yapay zeka destekli FLAI ile ders sonu analiz
  • Profesyonel Oxford Üniversitesi materyalleri
  • Müşteri hizmetlerinin izinsiz iletişime geçmesi
8.5
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir ve grup İngilizce dersleri
  • Konulara göre İngilizce materyal desteği
  • Aynı öğretmeni bulamama sorunu
  • Fiyata göre daha az ders hakkı
8.2
  • Yabancı öğretmenlerle bire bir online İngilizce dersleri
  • İngilizce derslerin yanında Almanca, İspanyolca dersleri
  • Derse katılmayan öğretmenlerin denetlenmemesi
  • Diğer platformlara kıyasla yüksek fiyatlandırma

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu